L’empresa

FERROX és una empresa dedicada al manteniment, construccions industrials, i reparació d’equips mecànics amb més de vint anys d’experiència en el sector.

Ferrox - InstalacionesEl personal i els mitjans que integren per al desenvolupament de la seva activitat permeten oferir al client diferent modalitats de manteniment, des del manteniment bàsic correctiu, passant per totes les etapes de manteniment preventiu dels mecanismes i millores contínues.

Complint el nostre compromís d’oferir sempre el millor servei, us proposem la possibilitat de realitzar treballs de manteniment a les seves instal.lacions, ja que igual que vostè, som conscient que la millor manera d’evitar una aturada en la producció, és la realització d’un manteniment preventiu que eviti certes avaries, com el desgast de materials i deteriorament de les instal.lacions.

Està demostrat que a més inversió en manteniment, menys inversió en avaries amb la qual cosa augmenta la producció i es millora la qualitat del seu servei

FERROX és una empresa preocupada per mantenir un procés de millora continuada, tant en la formació del seu equip humà, com en la millora de les eines i elements utilitzats en el seu treball diari.

Així mateix hi ha una preocupació permanent respecte a l’avaluació de riscos i plans de prevenció seguint la normativa actual i avançant en la mesura possible i per lògica als riscos que les diferents activitats impliquen.

Bookmark the permalink.

Comments are closed